PORTORIKÁNSKÝ KOTLÍK (Asopao).

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY DRŮBEŽ / 




INGREDIENCE: 1 velké kuře, sůl, 4 stroužky česneku, 1 lžíce dobromysli, mletý pepř, olej, 1 větší cibule, 150 g uzené krkovičky, 2 zelené papriky, 500 g rajčat, 1 l vývaru, 300 g sterilovaného zeleného hrášku, 12 oliv, 1 1 hrnku vařené rýže, 300 g strouhaného sýra. POSTUP PŘÍPRAVY: Kuře rozdělíme na porce a potřeme pastou ze soli, česneku, dobromysli a pepře a necháme hodinu odležet. Na oleji opečeme drobné nakrájené kuřecí sádlo, na něm opečeme postupné kuřecí porce, které vyjmeme. Pak zpěníme nasekanou cibuli, přidáme na kousky nakrájené uzené maso papriku, rajčata, přidáme opečené kuřecí maso, podusíme, přilijeme vývar a dodusíme. Když je maso měkké, přidáme hrášek, olivy, rýži a podáváme sypané sýrem. Asopao je řidší konzistence.

PORTORIKÁNSKÝ KOTLÍK (Asopao). PORTORIKÁNSKÝ KOTLÍK (Asopao).



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1415 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz